Uncategorized

Ceasuri inteligente pentru copii cu GPS

Ceasuri inteligente cu GPS

Surpinde-ți copilul alegând un ceas inteligent cu GPS

Cu toții știm că orice copil adoră să se joace și fiecare copil își găsește în orice lucru o jucărie. Încă de când sunt foarte, foarte mici, copii își doresc să poarte ceasuri la mânuță, să fie cât mai asemănători cu părinții lor. Ei bine, dacă atunci când sunt foarte mici poți să le cumperi ceasuri de jucărie, cu cât cresc și ajung la vârsta preșcolară sau în clasele primare ceasurile de jucărie nu mai sunt suficiente. Prin urmare, ești nevoit să treci la următorul nivel și să cumperi un ceas adevărat, care chiar să indice ora exactă.

Pe piața de ceasuri există o mulțime de modele de ceasuri pentru copii, de la ceasuri foarte ieftine, la ceasuri puțin mai scumpe, de la ceasuri produse de firme absolut necunoscute, la ceasuri pentru copii ale unor producători renumiți. Trebuie să știi că au început să apară și ceasuri inteligente pentru copii, ceasuri care vin cu o mulțime de funcții pe lângă funcția de a indica ora exactă. În consecință, dacă ești în căutarea unui ceas pentru copilul tău sau pentru copilul unor prieteni, te poți gândi serios la achiziționarea unui ceas inteligent pentru copii. Există o mulțime de argumente pentru care un astfel de ceas este alegerea ideală pentru orice copil și reprezintă o investiție excelentă pe termen lung.

Ceasurile inteligente pentru copii pot reprezenta în același timp o jucărie pentru ei și un accesoriu foarte bun pentru părinții interesați să știe exact unde este copilul lor când acesta nu este în preajma părinților. Copilul se va simți extraordinar de mândru să poarte un ceas special creat pentru mânuța lui și în același timp să poată să fie în legătură cu părinții lui, iar diversele culori sub care vin aceste ceasuri inteligente pentru copii sunt potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Ceasurile inteligente pentru copii sunt în stilul casual sau stilul sport, având carcasa confecționată din plastic, iar brățara ceasului este din silicon. Combinația respectivă face ca ceasul să fie foarte ușor, asigurând astfel confortul la purtare pentru orice copil. Mai toate modelele de ceasuri pentru copii de tip smartwatch au funcții precum monitorizarea numărului pașilor, monitorizarea calității somnului, locația copilului, mesaje vocale și mesaje text, funcția de istoric, funcția de apel de urgență, funcție pentru a nu fi deranjat și câteva mici jocuri. Toate aceste funcții te pot ajuta să rămâi mereu conectat cu copilul tău, știind unde este acesta, iar pentru acest lucru nu ai nevoie decât de un telefon inteligent cu sistem de operare iOS sau Android și de instalarea unei aplicații pe telefonul tău.

Poate că cea mai importantă funcție pentru tine ca și părinte pe care un astfel de ceas inteligent o are este funcția GPS. Toate aceste ceasuri pentru copii cu GPS sunt create ca tu să ai cunoștință despre locația exactă a copilului tău atunci când acesta este la școală, în excursie sau participă la diverse activități cu prietenii și colegii de școală. Cu toții știm că adesea copii au tendința să fie în altă parte decât spun părinților, iar pentru a evita orice riscuri la care poate fi expus copilul tău, poți alege din multitudinea de ceasuri pentru copii cu GPS. Aceste ceasuri au funcția de găsire ceas, astfel că de pe telefonul tău inteligent poți găsi imediat locația unde se află copilul. Mai mult decât atât, poate că te întrebi ce se întâmplă dacă copilul alege să dea jos de la mână ceasul. Ei bine, aceste ceasuri au și funcția care să te informeze imediat ce ceasul a fost dat jos de la mână, iar copilul s-a îndepărtat la o anumită distanță față de ceas. Acuratețea GPS-ului pentru aceste ceasuri inteligente pentru copii este de aproximativ 50 de metri. Dacă vrei să stai liniștit ca și părinte când copilul tău nu este prin preajmă și nu vrei să îți faci griji fără rost că acesta ar putea fi în locuri nepotrivite sau că s-ar putea expune unor accidente plecând de la școală înainte să ajungi tu să îl iei, atunci aceste ceasuri pentru copii cu GPS pot reprezenta cea mai bună alegere. Este o combinație din care atât tu, cât și copilul tău veți ieși câștigător, copilul fiind foarte bucuros să poarte un ceas adevărat și care arată foarte smart, iar tu vei fi tot timpul la curent cu locația copilului tău, mai ales atunci când ești plecat pentru perioade mai lungi de acasă. Mai mult decât atât, alegând aceste ceasuri pentru copii cu GPS ca și cadou pentru copilul tău vei câștiga multe puncte în relația cu acesta.

Dacă până acum nu prea ai auzit de astfel de ceasuri inteligente pentru copii, trebuie să știi că aceste modele pot fi găsite atât în magazinele generaliste, care vând printre altele și ceasuri, dar și în magazinele specializate în comercializarea de ceasuri. Tot ceea ce trebuie să faci este să te convingi de faptul că aceste ceasuri pentru copii cu GPS sunt cea mai bună alegere pentru copiii tăi și apoi să treci la pasul următor, găsirea ceasului potrivit. Înainte de a cumpăra un anumit ceas, este indicat să compari prețurile din mai multe magazine. Vei remarca faptul că există magazine cu prețuri mai ridicate și pentru a face o economie importantă este indicat să ai răbdare și să analizezi cu atenție oferta de ceasuri pentru copii cu GPS. Prețurile pentru un astfel de ceas inteligent având funcția de locație nu sunt chiar foarte mici, dar sunt accesibile pentru orice buzunar. Iar dacă prețul ți se va părea la prima vedere destul de mare pentru un ceas pentru copii, trebuie să știi că aceste ceasuri inteligente pentru copii sunt foarte rezistente și astfel sunt o investiție pe termen lung. Ecranul este protejat de o folie și toate modelele de ceasuri inteligente pentru copii pot fi scufundate în apă. În consecință, chiar dacă ai temerea că un astfel de ceas nu va rezista pe mâna micuțului tău, trebuie să știi că ceasurile inteligente pentru copii sunt realizate astfel încât să reziste mult timp.

Ce mai aștepți pentru a găsi cel mai bun ceas cu GPS pentru copilul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *