Prelucrarea datelor cu caracter personal

In deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), noi, ceasuri-shop.ro, prin reprezentantul legal SC PAM NET EXCLUSIV SRL cu sediul in Arad, str. CONSTANTIN BRANCOVEANU nr. 17 C, CUI 37624623, prelucreaza datele personale furnizate de dumneavoastra in scopul derularii activitatii de comert cu amanuntul prin intermediul magazinului online. Drept urmare, toate datele cuprinse in urma abonarii pe site-ul nostru vor fi tratate confidential.

In momentul in care va creati un cont pe site-ul nostru ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele. Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dvs. pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este consimtamantul dumneavoastra liber exprimat, precum si orice comanda sau oferta solicitata sau transmisa in care dumneavoastra sunteti parte.

Aceste date sunt colectate si utilizate in urmatoarele scopuri:

 • Crearea si administrarea contului in cadrul platformei;
 • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
 • Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
 • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
 • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
 • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dumneavoastra cu privire la comenzile dumneavoastra sau la bunurile si serviciile oferite de noi.
 • Pentru imbunatatirea serviciilor noastre.
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea noastra
 • Pentru apararea intereselor noastre legitime.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate cat timp aveti un cont pe site-ul nostru. Aveti dreptul de a  solicita oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate sunt reprezentate de autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale).

Potrivit Regulamentului UE 679/2016 beneficiati si de:

 • Dreptul de a fi uitat, in sensul solicitarii stergerii datelor personale din mediul online.
 • Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra.
 • Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact sau la adresa de office@ceasuri-shop.ro.