Informatii Ceasuri

Descoperă beneficiile unui ceas smartwatch pentru copii

Smartwatch pentru copii

Telefoanele inteligente nu mai sunt de mult timp ceva neobișnuit. Dimpotrivă, telefoanele inteligente au devenit ceva absolut normal în ziua de azi și când remarcăm pe cineva cu un telefon clasic, atunci găsim ceva neobișnuit în acest lucru. În ultimii ani, au început să fie la modă ceasurile inteligente sau ceasurile smartwatch. Un astfel de ceas smartwatch aduce pe lângă funcția clasică de indicare a orei și alte funcții, precum monitorizarea pulsului, a distanței parcurse sau chiar funcția de GPS. Mai mult decât atât, un astfel de ceas smart poate fi conectat la telefonul inteligent.

Mulți părinți nu sunt foarte atrași de ideea de a oferi copiilor un telefon inteligent încă de la vârste fragede. Dar pe de altă parte, copii sunt tot mai tentați de gadget-uri de la vârste tot mai mici, iar acest lucru poate face ca discuția cu acei copii care chiar își doresc un gadget inteligent să fie chiar dificilă. Prin urmare, dacă te afli într-o astfel de situație, poți alege să cumperi un ceas smartwatch pentru copii și vei beneficia de o mulțime de avantaje, iar copilul tău se va bucura de funcționalitățile unui astfel de ceas inteligent.

Ce funcții oferă un ceas smartwatch pentru copii?

Alegerea unui ceas inteligent pentru copii îți conferă și ție ca părinte o mulțime de avantaje. Pe lângă faptul că vei face o bucurie foarte mare copilului tău, tu la rândul tău vei găsi mai multă liniște știind că un astfel de ceas este purtat de copilul tău, iar acest lucru se datorează funcțiilor acestor ceasuri inteligente. Printre cele mai importante funcții oferite de un ceas inteligent pentru copii putem menționa:

  • funcția de GPS și Wi-Fi prin care vei știi tot timpul unde este copilul tău;
  • funcția de microfon spion pentru monitorizare prin care orice părinte poate să asculte sunetele din jurul copilului, fără ca acesta să știe că este ascultat;
  • funcția buton SOS pentru urgențe prin care se apelează automat anumite numere de urgență;
  • funcția de istoric care oferă acces la traseul parcurs de copil pe durata întregii zile;
  • funcția de pedometru, prin care este înregistrat numărul de pași făcuți de copil, dar și caloriile arse și poate evita astfel probleme apărute ca urmare a sedentarismului la copii;
  • funcția cu senzor de îndepărtare are rolul de a atenționa părintele dacă copilul și-a dat jos de la mână ceasul smartwatch.
  • funcția de comunicare bidirecțională, prin care părintele și copilul pot oricând comunica fără a fi nevoit să folosească telefonul;
  • funcția de viteză de deplasare, care cu siguranță îl va fascina pe copil.

Acestea sunt doar cele mai importante funcții pe care un ceas smartwatch pentru copil le poate oferi. Fiecare model de astfel de ceasuri vine cu alte funcții care sunt adăugate la acestea.

Un gadget inteligent și rezistent pentru copilul tău

Cu toții știm că orice copil este plin de viață și aleargă mereu, iar atunci când este în preajma altor copii, uită cu desăvârșire de orice. Prin urmare, poate că îți faci probleme că alegând un ceas inteligent pentru copilul tău, vei face risipă de bani datorită faptului că un astfel de ceas nu va rezista mult timp pe mâna copilului tău. Ei bine, trebuie să știi că ceasurile smartwatch pentru copii sunt foarte rezistente și la diverse mici accidente. Cureaua poate suferi daune, dar cureaua poate fi schimbată. Iar ecranul beneficiază de o folie de protecție tocmai pentru a proteja ecranul de zgârieturi. Mai mult decât atât, ceasurile smartwatch pentru copii sunt rezistente la apă și în consecință nu vor fi afectate dacă copilul alege să încerce să prindă peștișorii din acvariu având ceasul la mână. După cum vezi, nu ai motive de îngrijorare privind rezistența acestor ceasuri inteligente pentru copii.

Compatibilitatea ceasurilor smartwatch pentru copii

Ceasurile smartwatch pentru copii au sistem de operare compatibil cu iOS și Android. Aceste ceasuri inteligente pentru copii pot funcționa în rețele de telefonie mobilă precum Vodafone, Orange sau Telekom și prin urmare conectarea ceasurilor inteligente cu telefonul tău inteligent se poate face foarte ușor. Alege să stai mereu conectat cu copii tăi folosind un astfel de ceas smartwatch care poate fi compatibil cu cele mai folosite sisteme de operare, dar și cu cele mai folosite rețele de telefonie mobilă din țară.

Alte beneficii ale unui ceas smartwatch pentru copii

Acum că am văzut care sunt beneficiile oferite de funcțiile unui ceas smartwatch, dar și de rezistența sporită a unui astfel de ceas pentru copii, să vedem și alte aspecte care pot înclina balanța în favoarea alegerii unui astfel de ceas. În primul rând, vorbim de greutatea foarte redusă a unui astfel de ceas, un lucru absolut firesc dacă ținem cont de fizicul firav al unui copil. Un alt aspect ce trebuie punctat este cureaua confecționată din silicon, această curea fiind excelentă pentru confortul copilului, dar și pentru a asigura faptul că acesta nu se va accidenta la mână ca urmare a curelei în cazul în care în joaca cu alți copii cineva va trage de ceasul copilului tău. Autonomia foarte mare, de până la 72 de ore a ceasurilor smartwatch reprezintă un alt mare beneficiu al acestor ceasuri, având astfel siguranța că ceasul nu se va descărca în fiecare zi și vei putea să urmărești activitatea copilului de fiecare dată când acesta nu este lângă tine. Bateria este confecționată din lithium-polymer și astfel această baterie va rezista ani de zile.

Poți face o mare bucurie copilului tău alegând un ceas smartwatch și tu la rândul tău te poți bucura de beneficiile oferite de astfel de ceasuri fără a cheltui o avere. Ceasurile smartwatch pentru copii au prețuri accesibile pentru orice buzunar. Desigur, nu sunt la fel de ieftine ca ceasurile clasice pentru copii, dar acest lucru este absolut normal dacă luăm în considerare multitudinea de funcții cu care vin aceste ceasuri și de avantajele de care te poți bucura știind că un astfel de ceas inteligent este purtat zilnic de copilul tău. Iar rezistența foarte mare a acestor ceasuri inteligente asigură o utilizare îndelungată, având astfel certitudinea faptului că este o investiție pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *