Cum platesc?

Site-ul ceasuri-shop.ro va pune la dispozitie trei metode de plata, intre care puteti alege din pagina cosului de cumparaturi inainte de a plasa comanda:

1.Plata la livrare – ramburs. Aceasta metoda presupune achitarea comenzii si a taxei de transport in momentul in care coletul este livrat la usa de catre un curier. Acesta va emite chitanta ce face dovada platii, plata ce se face in numerar. Aceasta metoda de plata nu presupune costuri suplimentare.

2.Online, cu card bancar. Plata cu cardul se realizeaza prin introducerea datelor de identificare prezente pe acesta. Comanda este confirmata in momentul in care si plata este confirmata in sistem.

Online cu card bancar prin EuPlatesc

(Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

 Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Plata prin transfer bancar (ordin de plata). Dupa plasarea unei comenzi pe site si selectarea acestei optiuni in cosul de cumparaturi, pe mail va fi trimis un mesaj ce contine datele necesare efectuarii platii. Ordinul de plata trebuie sa cuprinda datele de identificare ale comenzii, precum nume, data si numar comanda. Plata trebuie efectuata in maxim 3 zile lucratoare de la primirea mailului de confirmare, in caz contrar comanda fiind anulata. Livrarea de va face din momentul in care viramentul bancar este confirmat.